Qui som

L'empresa Ixis Solutions es va crear en 1995 a Palma de Mallorca amb la vocació d'oferir un servei de qualitat als nostres clients en l'àmbit de les solucions informàtiques.

Vint-i-quatre anys després ens enorgulleix explicar-vos que les persones que treballem en Ixis formem un equip multidisciplinari altament qualificat que ens permet oferir una solució integral als nostres clients en un món tan complex i canviant com el de les tecnologies informàtiques.

Àrea de desenvolupament

Disposem d'un equip de desenvolupament format per analistes, programadors, dissenyadors gràfics, administradors de base de dades, etc. la missió del qual és la creació d'aplicacions informàtiques (en entorn web) i la millora continuada de les existents.

Àrea de consultoria

Disposem d'un equip de consultors la missió dels quals és ajudar als clients a aconseguir els objectius esperats en el procés d'implantació de les nostres solucions en la seva organització.

Àrea de business intelligence

Disposem de personal expert en la implantació de solucions de business intelligence en les organitzacions i en el disseny d'un quadre de comandaments adaptat a les seves necessitats.

Àrea de sistemes

En Ixis disposem d'un departament de sistemes, que aporta als nostres clients solucions als problemes més comuns relacionats amb les noves tecnologies mitjançant la instal·lació, configuració i administració avançada de sistemes operatius, servidors de domini, servidors de bases de dades, estacions de treball, eines de col·laboració i mobilitat dels usuaris, emmagatzematge, etc.

Àrea de comunicacions i seguretat

Les comunicacions són, al món actual, vitals per al desenvolupament de l'activitat empresarial. Ixis disposa d'un departament de comunicacions que aporta solucions capdavanteres per als nostres clients en xarxes informàtiques i de comunicacions, xarxes privades virtuals (VPN), polítiques de seguretat, tallafocs i antivirus, disseny de topologies de xarxa, solucions de telefonia IP, suport remot. …

Àrea de projectes web

Avui dia la presència en internet resulta vital per a les organitzacions. Per això tenim un equip de persones dedicades al desenvolupament de projectes web.

  • Disseny web professional i competitiu. Dissenyat i supervisat per creatius dissenyadors.
  • Web orientada i optimitzada per a cercadors. Ens encarreguem que la seva web sigui trobada fàcil i ràpidament pels cercadors ajudant als 'robots' de cerca al seu reconeixement.
  • Gràcies al gestor de continguts OpenCms facilitem l'administració i actualització de la seva web sense necessitat de suport informàtic extern.
  • Navegació intuïtiva. Continguts organitzats i fàcilment localitzables.


Ver Ixis Solutions en un mapa más grande

Les nostres oficines

Edifici U - Oficina 6 - ParcBIT
c/ Galileo Galilei, s/n
07121 · Palma de Mallorca
Tel. 971 439 962
Fax. 971 439 957

Parc Balear d'Innovació

El ParcBIT, Parc Balear d'Innovació Tecnològica, és un projecte impulsat pel Govern de les Illes Balears amb l'objecte de servir de plataforma per a la implantació i desenvolupament de la Societat de la Informació en les Illes Balears.

La base fonamental del ParcBIT consisteix a crear un punt d'atracció del talent innovador, mitjançant la constitució de xarxes socials de transferència tecnològica alhora que impulsar el desenvolupament regional adaptant-ho a noves formes de negoci.